Parada Micilor Bicicliști - 1 Iunie 2017

Sala Polivalentă (parcare)
  • Ticket type
    Price
    Fee
  • Intrare liberă
    Free
    0 USD

CREȘTEM AZI, BICICLIȘTII DE MÂINE

Parada Micilor Bicicliști, singurul eveniment dedicat micilor pasionați de pedalat, este organizat de Asociația Adevărații VeloPrieteni în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 București și va avea loc joi, 1 Iunie 2017, începând cu ora 10.00, în parcarea Sălii Polivalente – Orășelul Copiilor, București. Sunt așteptați copiii de toate vârstele, indiferent de tipul de bicicletă folosit.  

Evenimentul va cuprinde multe jocuri și activități pentru copii, iar la ora 12.00 va avea loc o adevărată paradă pe biciclete prin Orășelul Copiilor. Feriți de orice fel de trafic rutier, vor pedala în voie, de la mic la mare, arătându-le tuturor cât de distractiv poate fi pe două roți!

Pe lângă bucuria de a sărbători 1 IUNIE pe bicicletă, evenimentul are și o latură practică. Cei mici vor fi ajutați să înțeleagă și să învețe câteva reguli de siguranță care trebuie respectate în timpul deplasării pe două roți, cum să manevreaze bicicleta printre obstacole și mai ales, cum să pedaleze în grup. Toate aceste activități vor fi bifate în Brevetul Micului Biciclist, pe care fiecare participant îl va avea în kit-ul de înscriere, alături de alte cadouri speciale.


Copiii trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton) și este recomandat să fie echipați cu cască de biciclist și claxon. 

Însoțitorii trebuie să citească DECLARAȚIA DE RESPONSABILITATE înainte de a purcede la înscrierea unui minor la acest eveniment. 

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului Parada Micilor Bicicliști.