Ημερίδα: Καλύτερη ζωή με ΔΕΠΥ - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Ημερίδα: Καλύτερη ζωή με ΔΕΠΥ - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Αμφιθέατρο «Αντ. Τρίτσης», του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50 (Είσοδος Σόλωνος)
No tickets are available at this time.

Το Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με ΔΕΠΥ ADHD Hellas έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει σε ημερίδα με θέμα «Καλύτερη ζωή με ΔΕΠΥ» τη Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023, ώρα 9:00-14:00 στο Αμφιθέατρο «Αντ. Τρίτσης», του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50 (Είσοδος Σόλωνος).

Η ημερίδα έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό για ΔΕΠΥ στο πλαίσιο του παγκόσμιου μήνα ενημέρωσης για τη διαταραχή.

Η κατανόηση των συμπτωμάτων της ΔΕΠΥ είναι το πρώτο βήμα για την αποδοχή της διαταραχής και την αναζήτηση τρόπων διαχείρισης τους. Η ποιότητα ζωής των ατόμων με ΔΕΠΥ και των οικογενειών τους πλήττεται λόγω των θεμάτων που αντιμετωπίζουν στο εκπαιδευτικό, εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Τα θέματα των ομιλιών θα αναδείξουν τις δυσκολίες και το στιγματισμό που βιώνει ο μαθητής, ο φοιτητής, ο εργαζόμενος που ζει με ΔΕΠΥ. Συγχρόνως επιστήμονες και νέοι με ΔΕΠΥ θα μας δείξουν τρόπους διαχείρισης των συμπτωμάτων στη καθημερινότητα.

Η ημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, ειδικούς ψυχικής υγείας, γονείς και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τη ΔΕΠΥ.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ελεύθερη. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ.