Holding Space voor kennismaking met de Inclusivity Training Pathway

Holding Space voor kennismaking met de Inclusivity Training Pathway

Chris Lebeaustraat 4, 1062 DC Amsterdam, Netherlands
No tickets are available at this time.

Je bent van harte uitgenodigd voor de Inclusivity Pathway Training (IPT), een methodiek ontworpen door Dr. Aminata Cairo en verder ontwikkeld in samenwerking met onderzoekers van De Haagse Hogeschool, Universiteit Leiden, en Hogeschool InHolland. De IPT biedt een unieke benadering voor het creëren van meer inclusieve werk-, leer- en leefruimtes, gebaseerd op de filosofie van Holding Space.


In plaats van de standaard aanpak voor diversiteit en inclusie, leidt de IPT je door het proces van het volledig benutten van jezelf om ruimtes te transformeren. "Verandering begint bij jezelf," een bekend gezegde. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe gebruik je jouw eigen ervaringen, ga je om met ongemak en faciliteer je de interactie tussen anderen om patronen te doorbreken? De IPT biedt concrete handvatten voor deze vragen.


Belichaming staat centraal in de training. Dit betekent dat het niet alleen een intellectuele verkenning is, maar dat je actief betrokken wordt.


Deze introductie in het werken met de IPT is bedoeld voor iedereen die daadwerkelijk stappen wil zetten in het bevorderen van inclusiviteit, zowel in interpersoonlijke relaties als in leer- en werkomgevingen. Bij deelname ontvang je een exemplaar van het handboek, dat ook gratis online beschikbaar is. Kom samen met anderen leren en groeien.


We kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen!